Hop Design

Door consequent een herkenbaar design door te voeren, wordt de identiteit van jouw onderneming versterkt. Omdat de mens visueel ingesteld is, helpt het om goed uitgekozen designs, foto’s en kleuren te gebruiken. Hierdoor zal jouw doelgroep, jouw boodschap niet alleen zien, maar ook voelen en vertrouwen – dit zelfs nog voordat de tekst überhaupt gelezen wordt. Hop Design ontwerpt jouw visuele identiteit – hiermee laten we symbolisch zien voor wat jouw bedrijf, merk of dienst staat.

Wie is Hop Design?

Dat ben ik, Hanneke Poelman. Ik ben een Nederlandse “Pinzgauerin” (een regio in Oostenrijk) – creatief, nieuwsgierig en betrouwbaar. Na verschillende ervaringen op marketing gebied en in de horeca in Nederland, ben ik 2011 echt verliefd geworden op Oostenrijk. In 2013 heb ik de stap genomen en ben geëmigreerd – ik heb als skileraar en receptioniste gewerkt en kon me verder ontwikkelen tot marketeer en grafisch vormgever.

In mijn baan als marketeer en tijdens verschillende opleidingen (Mediendesign AkademieTourismus Marketing & Sales Akademie en de Grafik Special Lehrgang) heb ik veel kennis en ervaring opgedaan. Je krijgt dus niet alleen een mooi ontwerp, maar ook professioneel advies over branding & design.

Instagram

@hopdesignat

No images found!
Try some other hashtag or username

Let´s talk about your project!

Hop Design is altijd op zoek naar een project met een goed verhaal en gevoel.