Digital Content Design

Hop Design is expert op het gebied van digital-content-design. Van een eBook-ontwerp tot online banners en social media templates voor bijvoorbeeld Facebook of Instagram.

eBook / werkboek

vanaf € 97,-

Hop Design is de ideale partner voor de vormgeving van jouw eBook, een werkboek, werkbladen, een interactive PDF, …

Het enige dat ik van je nodig heb is een Word-document, jouw huisstijl en misschien heb je zelf al wat foto’s gevonden die je wilt gebruiken.

Na de unieke 10 minuten methode van Hop Design (incl. werkboek en Skype-gesprek), weet ik precies wat je wilt en hoef jij alleen nog maar heel eventjes te wachten op jouw unieke eBook of werboek.

Social Media

vanaf € 30,-

Social Media Design is één van de specialiteiten van Hop Design. Heb jij een nieuwe Facebook profielfoto en omslagfoto nodig en wil je dit helemaal in jouw huisstijl? Of gepersonaliseerde Instagram (Story) templates? Dan ben jij bij mij aan het juiste adres!

Ook illustraties en vormgeving voor jouw blog of website worden stijlvol, strak en snel voor je gemaakt door Hop Design. Deze online vormgeving moeten vaak specifieke afmetingen hebben en de juiste bestanden moeten worden gebruikt. Ik neem deze zorgen graag voor je uit handen, zodat jij je echt kunt concentreren op jouw unieke talent!

Online advertenties & banners

vanaf € 45,-

Wil jij online adverteren en heb je een bewegende banner (gif) of stijlvolle online advertentie nodig? I’m your girl!

Denk bijvoorbeeld aan een mooie advertentie op de verschillende social media kanalen of andere online netwerken en websites. Met een mooi vormgegeven advertentie, helemaal in jouw eigen huisstijl, laat je zien wat jouw unieke boodschap is en wat je te bieden hebt.

Of je nu een advertentie nodig hebt voor printmedia of online, Hop Design biedt de oplossing!

 

Let´s talk about your project!

Hop Design is altijd op zoek naar een project met een goed verhaal en gevoel.