Van logo tot digitale content

Hop Design maakt de vertaalslag van jouw merkinnerlijk naar een uniek merkuiterlijk. De visuele identiteit die jouw merk, product of dienst laat stralen. Vanuit jouw branding maak ik een verfrissend en strak design waarmee jij, jouw boodschap zichtbaar kunt gaan maken. Of het nu gaat om online of offline projecten: de oneindig vele mogelijkheden op het gebied van grafische vormgeving maken het moeilijk de juiste keuzes te maken. Hop design biedt professioneel advies, unieke ontwerpen en de realisatie van uw drukwerk of online projecten.

Logo-ontwerp

Een van de specialisaties van Hop Design is het ontwerpen van logo’s en huisstijlen. Wat is een goed logo? Volgens Hop Design zijn deze 5 principes essentieel voor een goed ontwerp: een logo moet simpel, klantgericht, tijdloos, gemakkelijk te herinneren en veelzijdig te gebruiken zijn.

Digital-content-design

Hop Design is expert op het gebied van digital-content-design. Van een eBook-ontwerp tot online banners en social media templates voor bijvoorbeeld Facebook of Instagram. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de profielfoto, de omslagfoto of ook afbeeldingen voor advertenties.

Toerisme marketing 

Als Nederlandse marketeer in Oostenrijk, combineer ik mijn (online) marketing kennis graag met het feit dat Nederlands mijn moedertaal en land is. Ik help hotels en regio’s in Oostenrijk met hun (online) marketing. Dus ben jij een Nederlandse journalist of is een samenwerking op een andere manier interessant? Laat het met weten.

Instagram

@hopdesignat

No images found!
Try some other hashtag or username

Let´s talk about your project!

Hop Design is altijd op zoek naar een project met een goed verhaal en gevoel.